Nuffnang - Tips for new bloggers

12:01 PM

Ini adalah report yang baru saya bace daripada blogger terkenal noorizam shah.To improve my blog, i need to read a lot and to get some tips from otai2 bloggers yang berjaya....saya masih baru di dalam dunia ini tapi from time to time dah semakin addicted dengan blogging..saya pun tidak tahu kerana sebelum ini saya adalah orang yang paling MALAS untuk menulis..but sekarang saya perlu memikirkan idea-idea yang menarik dan bernas untuk dikongsi bersama disamping dapat menarik lebih ramai rakan2 baru dan traffic untuk berkunjung ke sini.

Tips yang diberikan oleh Noorizam ini sangat mudah....baru saya faham kenapa kadang2 iklan tiada walaupun traffic saya okey.....saya tersilap letak setting yang betul ....

ini adalah permulaan...mungkin satu hari nanti , saya pula akan memberikan tips2 yang berguna bila saya berjaya kelak.... amin...

Anyway enjoy your day....!! cheers!!




You Might Also Like

5 comments

  1. :) :) :)
    Betul3x
    Susunletak, isi; semua tu penting

    ReplyDelete
  2. sy dh lama baja ebook ni..u newbies ek?hehe.xpa..usaha lebih lagi..hope berjaya :)

    www.ygmenarik.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. I pun mencuba nasib gak dalam blogging...seems dah giler sgt berblogging ni...baik mencuba yer.. ^_^..

    ReplyDelete
  4. hehe..sy pun budak baru belajar..lagi 0 x tau ape2..hihi

    ReplyDelete

Total Pageviews