Makan urat ??

10:46 AM

my dinner


sup urat keting+ perut....
recommended by my friend...
first time makan urat2 nih.huhu..
sedap jugak tapi x boleh nak sumbat banyak...huhu
ni makanan orang kelantan..
kedainye terletak di bandar baru bangi seksyen 7..
sedap dilayan bila rasa waktu hujan kerana ia memberikan rasa panazz dan tenaga pada badan.


ahe..harganya tidak mahal...
memang ramai orang jugak di sini...
sapa yang dok area putrajaya, bangi, dengkil, serdang pegilah cari sup urat keting nih..
makan sup sambil layan perasaan.... =)

You Might Also Like

3 comments

  1. heheheh...
    hari sup sedunia lah kita...
    sup urat keting? menarik ni, kalau ke bangi boleh la lady try nanti...
    :)

    ReplyDelete
  2. mlm td dinner sup campur + sambal bilis kering! sedappp..

    ReplyDelete
  3. macam best yer...malam ni nak cari sup ar..dah 2-3 hari tak selera makan sgt nih..2 hari xmkn sgt turun 0.5kg terus, boleh??huhu...scary...tgk sup sup ni maybe boleh buka selera...

    ReplyDelete

Total Pageviews