Sunday Morning.... =)

7:24 PM

Hi !!
Anyway hari ni bangun awal sbb nak join senamrobik dekat tasik amcorp mall pukul 7.30am ..huhu... berjaya jugak akhirnya ....tak sempat nak snap gambar kerana bila ai dah sampai, acara dah nak bermula....aheh.

apa motif gambar ini...? ini sahaja yg sempat di tangkap ...


mmg best banget bila rasa berpeluh satu badan..u all tau tak dengan bersenam, badan kita akan mengeluarkan hormon endorphin iaituhormon yg bagi kita rasa tenang n happy..apa yg best sangat di sini...instructor nye yg sangat havoc dan suke membuli.aheh.kita akan didera utk membuat lunges, squat smpai akan rasa terketar2 bulu kaki semua..huhu..but for our own good.i think dia one of the instructur from fitness first.muka mmg familar..yi, mostly yang datang sini kebanyakkan amoi2, aunty2, pakcik2 dan makcik2..jejaka2 tampan hanya kelihatan seorang dua sahaja.=).x perlu nak bayar mahal2 utk join fitness centre.yang penting kita kena rajin.betul x?

kemudian terasa awal utk pulang ke rumah, ai terus memecut kereta ke stadium shah alam utk pergi ke pasar tani @ car boot sale untuk mencari sarapan pagi dan membeli barang-barang keperluan.ai tak tahu rupanye ada event pada hari ni.karnival TV9 suarasa.rasanyelah.dah lama @malas utk pegi berhimpit2 dgn org ramai ttp alang2 dah sampai redah jerlah...tiada yang menarik perhatian cuma ini.

kambing golek...x bagus utk orang yg ada darah tinggi n high kolestrol..

lain-lain yang menarik perhatian..


paragliding....one day i should try it....teringin untuk mencubanya...=)...anyone knows about it?.. ada satu kelab kat banting ...ai tak takut tinggi...aheh...

booth celcom...now promo blackberry curve 8520 yang paling latest.murah jer...tak smpai seribu pun..anyway i dah ada bb bold..aheh..anyway once u start using bb, u takkan tukar hp2 yang lain...trust me...i love the functions..ym,email,bb messenger, facebook, twitter bila2 masa dan di mana2 sahaje.. =)

ada org jual rabbits...cutenye..cian diorang dok sempit2 dalam sangkar..

ada gak yang jual mainan terpakai...daripada dok tersimpan kat rumah, dapatla jugak makcik ni duit..

tidak ramai yang kelihatan....walaupun susah nak cari parking tadi...mungkin semua orang pergi mencari artis2 yang berada di sekitar karnival

kemudianye pulang ke rumah dan bersiap -siap utk pergi ke openhouse....terakhir for this weekend.



lihatlah kulitku..kan ai dah ckap nak kulit bercahaya kene rajin bersenam n minum air mineral dengan banyakdan juga rajin ambil wuduk.aheh.x perlu make up banyak2...nak tau rahsia nye..nanti i cite next time ok...cheers

You Might Also Like

5 comments

  1. yeah la, nampak glowing and flawless..
    bila lah i nak consistent bab2 senaman nih...
    i mmg hangat2 taik ayam..
    dulu i wat senam pakai elliptikal tu 2-3 hari jer, lepas tu tatau nape i stop.. huhu.. nak kene start balik la.. lepas kawin ni berat banyak bertambah..

    ReplyDelete
  2. hi there....
    i pun xdelah kurus sangat....cuma suke bersenam at least keluarkan toksin@ peluh2 dalam badan...bila toksin byk kluar baru la muka berseri-seri..aheh...anyway kene DISPLIN jer...kene kluar dari rumah...if u ada masa n duit pegi la jpoin fitness centre...situ byk kawan2 yg akan support....aheh..
    jom kite motivate same2 k...=)

    ReplyDelete
  3. Kita boleh tahu kan sama ada orang itu diet & workout atau orang itu diet saje...kalau diet saje kulit tak glowing sangat....pas tu kalau diet yg tak makan, bila kurus kulit menggelebeh nanti...

    ReplyDelete
  4. yup...betul tu eynda..
    jomla pegi jogging same...=)

    ReplyDelete
  5. mmg dari dulu apa kak fairus glowing ni..cantik mcm mat salleh tau....

    ReplyDelete

Total Pageviews