no idea

10:26 PM

Salam ramadhan...
Now baru ada kesempatan nak berbelog semula..but saya xde idea nak menulis la....Saya sudah berpindah ke kelana jaya semula after 9 months stay di hometown....for the first few days keadaan agar kelam kabut jugak sbb i need to handle everythings seorang diri..nak masak, jaga baby alfatih yg semakin aktif, kemas rumah,nak biz lagi, dll .kat kampung ada mak  tolong jaga ......Even tak bekerja, but nak handle semua tu memang memenatkan...huhuh...but baru rasa mcmane jadi seorang ibu yg sebenar..but few days later my sister ina , dtg tinggal sekali...so boleh sama2 nak handle budak kecik ni...

what happened few weeks ago.....
learn about animals

jalan2 dgn mommya





masa g langkawi


model GAP



sangat sukakan air....xmo keluar swimming pool

like daddy n son...but xde iras daddy pun org ckap...aheh
gangsternya

xde kolam , masuk dlm kolah pun jadilah....




You Might Also Like

0 comments

Total Pageviews