Durian Crepe

9:47 AM

Saya suka durian.

Bila semua orang bercakap pasal durian crepe, menyebabkan hati ini meronta-ronta utk mencuba....
Mungkin saya agak sedikit terlambat  disebabkan kurang berjalan2 di blog orang, but akhirnya telah menjumpai satu tempat yg menjual durian pancake ni..

Sumptuos dessert ni terletak di midvalley ...terletak di pertengahan jalan yang menghubungkan midvalley dan the gardens.actually dah lama dah kedai tu kat situ..dah perasa lama dah but x berani nk beli sbb takut x halal..so bila ada orang review the best durian crep dijual oleh sumptuos desserts, so pegi la cari kat sini...sebelum tu saya ada check kat internet dekat sunway pyramid pun ada, but bila kami pegi masa first time mencari kedai ni, dia dah tutup cawangannya dah pun....
So silalah update dekat blog yg cawangannye dekat sunway tu dah tutup..penat saya mencari ..selain midvalley , dekat ikano pun ada...

 pada masa ni tinggal stock ni shj pukul 6ptg....rasanya sejam dua lagi sure dah habis lansung....memang laku lansung durian pancake ni yer..
 selain durian, ada jugal dijual hokkaido cake n cempedak crepe....but masa ni cempedak bukan musimmya..so x dijual....
6pcs RM10...kira murah la kan...ada kat website jual 4pcs RM10..
ni first time makan durian crepe ni...so kita ada bench mark if nk order kat orang mana satu yg lebih sedap ke tak....or senang2 buat sendiri jer

saya beli 2 packet yer....tu ada telefon company ni ..03-61882340..try la call if nk tempah byk2...buat makan2 petang

alfatih pun suka makan durian crepe ni..

my review
actually makan durian crepe ni terasa betul2 macam makan durian ...kulitnya lembut n nipis dibuat macam isi luar durian..so if bukan musim durian n terasa rindu sangat nak makan durian ni boleh la pegi beli....but jika musim durian dan durian berlambak2 kat rumah, makan jer durian terus....ish..sedapnya...resepi durian crepe ni cari jer en google..ramai orang share...rajin or tak rajin jer nk buat..aheh
sekarang musim durian ke..?? tiba- tiba teringat nk makan pulut durian kat kampung..huhuh.....

You Might Also Like

0 comments

Total Pageviews