5 SEBAB Suami perlu hadiahkan PERFUME kepada Isteri.

1:18 PM



1 ) Perempuan dan Wangian x dapat dielakkan. Sejak azali perempuan ni memang suka berwangi- wangi. Tapi bila dah kahwin tambah ada anak2 lagi, dah x sempat  nak beli perfume. Kadang2 kongsi bedak dan lotion dengan anak sahaja. Bukan x mampu nak beli, tetapi x sempat nak FIKIR untuk diri sendiri. So suami amik la peranan belikan untuk isteri anda.Mesti bertambah SAYANG =)

2) Suami jangan komplen if isteri anda berbau ayam goreng, bau ikan masin, bau susu masam, bau bawang , bau yang kurang menyenangkan. Isteri bekerja lebih daripada 18 jam sehari.Lepas balik office, kena masak, kena bagi mandi anak, kena lipat baju , kena kemas2 rumahKesian isteri..Fikirkan orang lain dulu baru boleh nak siapkan diri.Kalau dah keletihan sangat,  tidur terus sebab penat. Kalau x nak isteri anda bau busuk , tolong2 la buat kerja kat rumah sama…Hadiahkan dia body mist ke, perfume n lotion yang boleh bagi kesegaran badan.


3) Perempuan ni sukakan SURPRISE. Betul tak para isteri.?? Jarang la isteri ni nak minta hadiah apa2 daripada suami kecuali harijadi atau anniversary. Tu pun kena bagitau awal2..kalau tak suami mesti LUPA.Cuba sekali suami buat kejutan hadiahkan something contohnya perfume set ke kepada isteri anda.Mesti dia tanya sebab apa belikan hadiah tu. Mesti hati berbunga-bunga kalau selalu dapat hadiah. Then isteri mesti bagi layanan 1st class kepada anda..Dia akan rasa dihargai 

4) Belikan perfume yang berbau harum + sexy dan suruh isteri anda pakai masa nak tidur…Hanya untuk anda..Barulah rasa macam malam pertama sahaja..aheh,,Isteri pun dapat pahala sebab berwangi-wangi untuk suami.

5) Perempuan atau isteri ni memang cepat stress..Tambah-tambah lepas kerja nak kena jaga anak-anak pula. Belikan perfume yang ada scent aromaterapi untuk menenangkan mereka.


Jadi para isteri …bolehla TAG suami anda untuk baca artikel ni yer.. Mana tahu lepas ni anda dapat hadiah SURPRISE perfume daripada suami anda.


Nak cari Original Perfume daripada US ( harga lebih rendah daripada pasaran) boleh dapatkannya di www.perfumeberry.com.my . Confirm ORIGINAL! Ada lebih daripada 20 set perfume yang anda boleh hadiahkan kepada isteri anda


You Might Also Like

0 comments

Total Pageviews