Pukul 1 pagi

1:39 AM

Now jam menunjukkan pukul 1am
Baby alfatih dah selamat tido but mommy still membalas email2 customers lagi..
Banyak keje tergendala arini , free bile bila baby dah tido baru boleh fokus buat keje...dalam proses utk adjust masa yg sesuai utk siapkan keje as per plan...nak update blog stp minggu pun asyik tersasar je...
now alfatih dah tido 90 darjah pusing ...If x letak bantal kat depan, nanti baby boleh tertido meniarap.









Dia tido around 10pm and tolong kejutkan mommy bangun sibuh pukul 6 am..
In between ada 2/3 kali bangun minum susu...
Nasib minum susu ibu..so mommy x perlu nak bgn..pejam mata pun boleh susukan baby...
Tadi pagi masa golek2 dengan alfatih , dia bebel2 macam dengar dia panggil daddy....cuba tgk video ni...




Anyway alfatih n mommy miss u daddy..

- Posted using BlogPress from my iPad

You Might Also Like

0 comments

Total Pageviews