3 months already

7:52 PM

Part 2 utk pengalaman bersalin ditangguhkan dahulu....huhu..banyak nak tulis but lastly rasa blank pulak..asyik busy nak buat for my biz..

Anyway just nak update  perkembangan my baby...

Masa alfatih lahir beratnye 3.5kg...montel sampai susah nak keluar n mommy kene operate last minit..
Alhamdullilah baby sihat n masa first time pegang baby rasa bersyukur sgt... Rasa cam x percaya jer yg i dah jadi mommmy....even sebelum ni i memang keras nak pegang baby but sifat keibuan comes naturally...heheh

Now dah 3 bulan 10 hari.... Muka alfatih byk jugak berubah ...berat 6 kg suda. Berkat susu ibu shj...alhamdullilah susu mommy  pun masih rasa byk lagi...sekali jer dia demam tu pun sehari shj...

After 3 months....
pandai tgk tv ( maybe tgk color2 ),
cakap dgn tomcat,
tgk camera,
pandai bebel2.dadada...ma..ma...,a.bu.bu...bu
tido mengiring,
meniarap baru skit2
tgk youtube -alfatih lebih suka tgk nasyid2 org arab drp barney,
tangan dah boleh pegang anak patung singa dia...
suka mandi
isap jari macam daddy..habis baju basah...
baru belajar tido dalam buai...

Seronok jadi seorang ibu ni.... boleh tengok perkembangan dia setiap masa...tu la kelebihan bekerja d rumah..aheheh..work at home mom...but sometimes masa utk buat biz agak tersasar ...after dia tido baru boleh buat keje...huhuh....ni la anugerah allah  yang paling bermakna..syukur...
walaupun rasa penat jugak  dan tido malam agak tidak teratur, but journey membesarkan seorang anak adalah pengalaman yang sangat bermakna....anak adalah amanah allah so mommy n daddy akan cuba sedaya upaya membentuk alfatih menjadi anak yg soleh....=)

erm....ada byk benda lain nak buat so enjoy the pictures:

alfatih 10 hari
alfatih sebulan...

ni after 3 months


mommy loves u so much!!

You Might Also Like

0 comments

Total Pageviews