Saya suka barang free dan murah

8:31 AM


I  luv freebies...saya suka barang2 free or anything yang offer murah... =) ...actually company2 ni buat offer utk buat promotion utk promote barang-barang baru...Now suka tengok fanpage  freebies land malaysia kerana akan updates anything yang offer free dan murah..bukannye x mampu nak beli terus, but bila dioffer macam ni terasa KEUNTUNGANNYE... aheh...


Ramai yang beranggapan  surely akan ramai orang but the tips adalah datang la awal at least 10 minit awal dan pilihla tempat yang kurang trafficnya....fyi, ramai chinese yang buat mcmni siap bawak atok  n nenek semua.....yerla, dah bagi free ..tinggal rajin or x rajin jer

So dalam this week je ,i dapatkan offer from starbucks and dominos .aheh...Sempena depavali, starbucks bagi 2 minuman free iaitu  green tea frap + caramel frap....x pernah beli pun 2 minuman so boleh la try....sekali lagi diulangi - dapat 2 minuman seorang yer.....=)....minum samapi kembung perut....

green tea frap n caramel frap

I pegi dengan my best friend - farah, ina and suami dan juga alfatih dekat Giant kelana jaya...masa samapai kene beratur dlm 5 minit shj....ramai yg tak tahu but n curios bila barisan bertambah panjang..then baru ramai orang.....
kita lepak dulu
farah yang happy
Semalam i pegi dapatkan pizza dominos dengan hanya 10sen sahaja utk regular pizza....yey, yang bestnya x ramai orang lansung....samapai jer terus pegi kaunter n order dan bayar hanya 10 sen shj....i repeat 10 sen shj....ahehbut setiap orang hanya boleh beli 1 sahaja.... lepas saya nak balik, baru ramai orang datang....diorang mmg tak letak banner ke apa...kene tgk updates dekat fanpage dominos . but offer ni  still ada lagi untuk cawangan lokasi lain pulak...so rajin2 la tengok update yer


So next target adalah to get this offer sunway lagoon all parks RM20 shj...utk setiap 20th every month sampai march....this month cuti sekolah , mmg ramai orang so mungkin boleh plan pegi by jan-march...saya keje sendiri , so boleh la pegi time ni...aheh...so tiap2 bulan pun boleh pegi bawak anak main2 kat sini....

- Posted using BlogPress from my iPad

You Might Also Like

1 comments

Total Pageviews