Happy new year 2011!!

10:37 AM



Selamat Tahun Baru 2011...!!


Tahun berganti tahun...Masa berlalu sangat pantas...
Tahun lepas was the best year in my life...coz im just married...weeee!!
Walaupun agak tersasar umur but better late then never!!
Blog ni dah terhenti seketika kerana banyak perkara yang perlu diuruskan..huhu
Insyallah akan mengaktifkan diri semula dlm dunia bloggers...

Anyway bila datang tahun baru, mesti ada azam baru kan....
tahun lepas hanya dapat achieve 60%...yang selainnya still x terlaksana...
Yang penting usaha+ displin + istigamah....kena cari kawan to share + bantu -membantu...


Sekarang saya sedang menguruskan biz online...tidak lagi bekerja sebagai seorang engineer....huhuh...biarla dia seorang yang bekerja 9-5pm..but saya bekerja dari 8am-12pm...lebih lama masanye kerana bekerja sendiri.....

Mmg ramai orang sekarang ni yang cari side income - meniaga online ...simple but x begitu mudah kerana banyak persaingan sekarang....jual through fb, blog, website, forum dan byk lagi...
Alhamdulliah, berkat kesabaran saya menghasilkan PerfumeBerry, sales sudah cecah 5 digit....but banyak komitemen yang perlu dilakukan....bahagian operation, marketing, akaun semua buat sendiri dulu....mmg penat but rasa lebih berbaloi.....duit kahwin semua nya hasil daripada situ jer...so syukur alhamdulliah...

Saya ada suggest kawan2 terdekat utk buat biz online nih.simple tapi x begitu mudah.....yerla if makan gaji, tgh bulan dah kering....yang paling penting sebelum buat sesuatu adalah ILMU....kene banyak cari info, tanya orang, baca buku , g seminar dll.....ilmu tu takkan habis...dari semasa ke semasa , saya akan share sedikit ilmu di blog ni...insyallah...

okey till then....ni gambar kawin last dec aritu....

5th dec 2010

26th dec 2010

boleh add saya Fairus Fariza dalam Facebook yer..
tq





You Might Also Like

4 comments

  1. tahniah fairuz!
    selamat pengantin baruuuuu
    besnya ada biz sdiri dahhhhh
    share la yer apa2 ilmu ttg biz ni..
    kak ana mmg minat..tp tak ter start

    ReplyDelete
  2. Happy New Year!

    Smoga lebih success tahun ini, insyaAllah :)

    ReplyDelete
  3. sis! tahniah!! patutla lame x update blog..neway..semoga akak bahagia disamping suami tersayang+selamat menepuh alam rumahtangga! banyakkan bersabar+tabah meghadapi dugaan mendatang.. ;-D

    ReplyDelete
  4. Tahniah Fairuz=)

    Lama xupdate blog ni yer..Saya pn dah mula sket2 meniaga online nih..senang2 jenguklah yer..hehe

    ReplyDelete

Total Pageviews